Novi ciklus Ayurvedskih seminara

Slika zaslona 2013-11-29 u 22.10.22

Dragi svi,

trenutno sam u Los Angelesu na dodatnoj edukaciji. U Hrvatsku stižem krajem lipnja 2014…

Raspored mojih seminara do kraja 2014.:

8. i 9. mjesec, Ayurvedsko ljetovanje na Otoku IŽu, više info, termini, cijene… –  OVDJE

27.9.-14.12. Održavat ću seminare u ZAGREBU i RIJECI. Velika je vjerojatnost da ću u tom periodu održati i certificirani seminar OSNOVE AYURVEDE u OSIJEKU i ZADRU. Uskoro ću na mom blogu, ovdje na ovom mjestu, objaviti točne datume i sve informacije o seminarima – jesen/2014.

—-

PROŠLO…

Dragi moji sadašnji i budući polaznici,

Naša zajednička želja da što više i što dulje budem u Hrvatskoj polako se ali sigurno manifestira… S puno radosti objavljujem novi ciklus mojih ayu seminara:

Vikend 25-26.1.

Vikend 1-2.2.

Subota (1.2.)

Nedjelja (2.2.)

Vikend 8-9.2.

Vikend 1-2.3.

Certificirani seminar ‘OSNOVE AYURVEDE’ u gostima:

15.-16.02. RIJEKA – Više info OVDJE

22.-23.02. LJUBLJANA – Više info OVDJE

Mjesto održavanja seminara u Zagrebu – Pink Elephant Yoga House, Zagreb, Gundulićeva 63 / 3. kat (kod Botaničkog vrta)

Cijene seminara možete vidjeti OVDJE.

Detaljne informacije za svaki seminar možete vidjeti ako kliknete na naziv pojedinog seminara.

OBAVEZNE SU PRIJAVE za sve seminare na mail: info@ayurvedomdozdravlja.com

    • Molim Vas prijavite se na vrijeme, jer broj mjesta je ograničen, seminari se vrlo brzo popune
    • Ukoliko se prijavite na sve seminare, ostvarujete popust

Studentice ostvaruju 50% popusta na seminare iz ciklusa PRIRODNO ZDRAVLJE ŽENE. (Prilikom prijave obavezno napomenuti da ste studentica) Također, 50% popusta studenti ostvaruju za seminar IZRADA PRIRODNIH DEZODORANSA (u spreju, polukruti i kruti).

POPUST ZA DOLAZAK U DVOJE – Ukoliko se na Vikend seminare Osnove Ayurvede i Šapat Duše, Poruke Tijela, prijavite s mamom, prijateljicom, partnerom, odnosno dođete u dvoje ili više, ostvarujete popust ukupno 100-200kn.

Ukoliko želite ponoviti seminar koji ste već pohađali, možete to učiniti u pola cijene

Za osnovnoškolce i srednjoškolce radionica IZRADA PRIRODNIH PASTI ZA ZUBE je BESPLATNA, plaća se samo 50kn materijal. Smatram izuzetno važnim da čuvamo svoje zube, i svoje zdravlje odmalena. Ovo je moj mali ali od srca, doprinos tome. Svi ćemo na radionici izraditi po 2 paste za zube KOJE NOSIMO DOMA.

NOVI SEMINARI:

DOJMOVE POLAZNIKA dosadašnjih seminara možete pročitati OVDJE

SKRIPTE – Svi polaznici dobit će skriptu prije početka seminara

RUČAK – I u subotu i nedjelju organiziramo fini veganski ručak, o tome dogovaramo tjedan prije seminara.

PREPARATI – Na seminarima možete iskušati, pomirisati, nabaviti moje preparate za njegu Uma, Duha, Lica i Tijela: pomade, meleme, tinkture, Serum od Smilja za pomlađivanje (umjesto kreme za lice), Čarobna zrnca od ruže i lavande (piling), Jatamansi ulje ublažava nesanicu i stres, Nasya ulje za sinuse, Ayu čaj za žene, Čajeve za probavu, imunitet, Balzame za usne, Ghee…

Što je to Ayurveda ~ možete pročitati OVDJE.

* VAŽNO – Seminare AYURVEDSKA HOLISTIČKA ANATOMIJA I i AYURVEDSKI PRISTUP AROMATERAPIJI možete pohađati samo ukoliko ste završili OSNOVE AYURVEDE.

Ostale seminare možete pohađati i ukoliko nemate ayurvedsko predznanje, iako su polaznici OSNOVA AYURVEDE uvijek u prednosti jer imaju dobre temelje na koje nadograđuju daljnje znanje.

SMJEŠTAJ – Svim polaznicima koji nam stižu iz drugih gradova i država toplo preporučujem ugodan smještaj po cijeni hostela, a kvalitetom vrhunskog hotela koji će ih iznenaditi prijateljskom atmosferom i besprijekornom uslugom  www.studio-kairos.com Studio Kairos za sve polaznike mojih seminara osigurava 10% popusta na smještaj. Informacije i rezervacije info@studio-kairos.com

U PRIPREMI NOVI SEMINARI – Budući da gotovo SVI moji polaznici odmah završe SVE moje seminare, najavljujem kako pripremam mnoge NOVE teme, nove seminare, te produbljivanje dosada stečenog Znanja Ayurvede. Hvala Vam na povjerenju, hvala Vam što zajedno dajemo, primamo, i širimo Ljubav ~

Seminare osmislila i vodi: Tanja Kraljić Strgačić, Ayurvedska terapeutkinja

Slika zaslona 2013-12-16 u 12.53.56Tanja je završila trogodišnji studij Ayurvede na California College of Ayurveda, vodećem studiju Ayurvede u Americi. Učila je od najistaknutijih američkih, te indijskih liječnika i učitelja, Dr. Vasant Lada i Dr. David Frawleya, cijenjenog američkog aromaterapeuta David Crowa, te mnogih drugih darovitih stručnjaka. Na California College of Ayurveda stekla je zvanje Ayurveda Health Specialist, Ayurveda Educator, te Ayurveda Massage Body Therapist. Tanja trenutno živi na relaciji Los Angeles-Zagreb. Znanje Ayurvede prenosi jasno i praktično, s naglaskom na primjenjivost u svakodnevnom životu. (Foto@Mare Milin)

Veselim se od srca druženju sa svima Vama

S Ljubavlju Vaša

Tanja Kraljić Strgačić

Ayurveda kopija

Komentiraj