Anava Centar

Anava centar pokrenula je ideja o mjestu koje vam nudi potporu na putu prema samorealizaciji. Ono je mjesto vašeg odmora, kreativnosti, uvida, opuštanja, druženja i samorealizacije.

Zašto se zovemo Anava centar?

Nakon što smo jasno zacrtale ciljeve i namjere glede rada centra, ime Anava je „spušteno“ u meditaciji, a kao cilj ima biti potporom svakom pojedincu na putu prema vlastitoj samorealizaciji. Riječ anava je jednostavna, vrlo duboka i ima duhovno značenje. Budistički termin (a koristi se i u Saivite teologiji) Anava je svijest o egu, osjećaju ‘ja’ i ‘moje’. Uz karmu i mayu, anava je posljednja u nizu od tri male ili pashe (ropstvo, vezanost) koja stoji na putu prije samoostvarenja.

Anava na hebrejskome znači skroman, čedan.

Bez obzira na sva značenja i tumačenja te riječi, Anava kao centar ne veže se na niti jednu religiju, duhovni pokret, tehniku, već kao najveći zadatak ima osvještavanje i podizanje vlastite snage individualca kroz sebe neovisno o svim segmentima i okolnostima sa strane.

Cilj centra je imati zanimljive i edukativne radionice i seminare, predavače iz inozemstva i tuzemstva, a u cilju promoviranja zdravog života i širenja svijesti na području fizičkog, mentalnog, duhovnog i emotivnog razvoja.

Veselimo Vam se!

O NAMA:

  • IVONA KOVAČEVIĆ

Aktivna praktičarka rekonekcije i rekonektivnog iscjeljivanja. Individulani rad s ljudima na temu samorazvoja, transformacije, unutarnje snage i dizanja svijesti. Vodi zajedničke radionice s Majom Šamarinac.

Zaljubljenica u umjetnost i kreativno izražavanje, odnedavno studira slikarstvo na privatnoj školi u Ljubljani.

  • MAJA ŠAMARINAC

Autorica Magic Wood projekta. Nakon reikia i theta iscjeljivanja, trenutno radi energetsko – terapeutske radionice i samostalne individualne susrete koji pomažu ljudima da dođu u dodir sa svojim centrom i svojom snagom.

www.anavacentar.com

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj: