Radionica: Snaga Žene

U ovo intenzivno doba, koje samo po sebi zahtjeva i nameće promjene u nama samima, mnoge se žene preispituju što im je zapravo prava uloga i zadaća koja im je dana u ovom životu. Potiho, svaka se od nas pita za viši smisao koji se ne ispoljava u odnosu “ja – mama”, “ja –… supruga”, “ja – radnica”, “ja-kćer”, “ja-ljubavnica” i tako dalje, već promišlja o onom dubljem u nama. Upravo stoga, cilj ove radionice je svaku ženu ponaosob povezati s njenom vlastitom unutarnjom snagom, njenim centrom, bitkom, iz kojega djelovanje i odluke više nisu iste. Vježbama osvještavanja doći ćete u potpuni dodir sa sobom i svojom snagom kako bi koristeći sve svoje resurse zavladale svojim životom.

U svakoj ženi istovremeno čuči i ratnica i ljubavnica i prijateljica i mudra žena. Kreativnost je ono što povezuje sve te dijelove, a ako ju još pri tom spojimo sa energijom koja nas u tome podržava dolazimo do života koji donosi uvid, shvaćanje, prihvaćanje, otpuštanje i proširenje svijesti. Tada u potpunosti koristimo sve svoje resurse s kojima smo rođene i živimo život kakvog smo same izabrale iz višeg nivoa.

Bilo da ste u previranjima oko posla, novca, odnosa s partnerom, kreativnoj blokadi, suština je da uvijek dođete do vlastite snage i djelujete iz sebe, bez obzira na vanjske okolnosti koje su vam samo ogledalo i pokazatelj koji zvoni i upire prstom na promijenu iznutra. Na radionici ćete osjetiti sebe ispod svih slojeva koje ste nametnuli sami sebe ili ste dozvolili da vam ih društvo i kultura u kojoj živite nametnu. Ova vas radionica poziva da budete dovoljno hrabre i otvorene sagledati sebe bez obrazaca i svakodnevnih uloga. Samo da budete. Jer samo tako ćete dozvoliti promijenama da se dogode i manifestiraju u vaš svakodnevni život.

Obzirom da su radionice intuitivne jer ih određuje energija grupe prisutnih ljudi, svaka je radionica različita, stoga dotičnu radionicu možete ponavljati koliko puta želite i sa svakom ćete dobiti nešto novo.

Voditeljice: Ivona Kovačević i Maja Šamarinac

Vrijeme: Ponedjeljak, 5. ožujka 2012 od 18 do 21 sat.
Mjesto: Anava centar, Zagreb, Gračani (adresu ćete primiti nakon prijave)
Maksimalno 6 prijava po radionici.
Prijave na mob: 098 489 507 (Maja) / 095 968 0558 (Ivona) ili mailom na: maja@anavacentar.com ili ivona@anavacentar.com.
Cijena: 350 kn

www.anavacentar.com

1 komentar (+dodaj svoje?)

  1. Doris popov
    ruj. 17, 2012 @ 20:33:43

    pozdrav,upit da li će bit još radionica na ovu temu i da li gostujete,možda da nas posijetite na otoku

    Odgovori

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj: