Let preko rupa

Imate svoj život. Kroz putovanje. A na njemu imate pregršt rupa koje samo čekaju da upadnete pa da vam mogu pokazati – sve probleme koji vas okružuju, sve strašne stvari koje vas prate kroz život, sve ono čega bi se trebali bojati, što bi trebali izbjegavati, sve ono što vi jeste i niste. Druga mogućnost je da budete lagani poput pera, mudri poput vjetra i dozvolite si let preko rupa na svom putu napredovanja. Jer upadanjem u rupe vi samo usporavate svoj put. Kada upadnete u rupu vi stvari više ne može sagledati iz neke više perspektive, jedino što vidite su zidovi i nepremostivi problemi sa kojima ste se trenutno suočili dok u „letu preko rupa“ vi vidite sve, i one rupe koje ste prošli, i one koje vas tek čekaju, vidite put i sve ljepote na njemu. Možete u letu prihvatiti shvaćanje i dopustiti si opuštanje, možete samo napredovati, jer jedino što trebate je kretati se i stvarati svoj život.

Autor teksta: Maja Samarinac, energetska terapeutkinja, Anava centar (Dobrodosla Maja na moj blog!)

Vi svoj život stvarate iz sekunde u sekundu, a svaka je bitna. I ona dok otkrivate tajne vremena kao i ona dok doručkujete. Sve su one jednako važne za vaše spoznaje, za rast i razvoj.

A kako ćete ih bolje uvidjeti nego da ih pogledate u cijelosti, zato ne bi trebali sebi dozvoliti upadanje u rupe već let preko njih.

A kako se to radi?   (kliknuti za nastavak teksta i vježbu)

Pozivamo vas da nam se pridružite na radionicama koje su na rasporedu početkom idućeg tjedna 🙂 Više o radionicama saznat ćete ako kliknete na link one koja vas privuče.

RASPORED NADOLAZEĆIH RADIONICA:

3.4.2012. (UTO) – 10 – 13 h / MANIFESTIRANJE

Iako mnogi na spomen riječi “manifestiranje” zamišljaju materijalne stvari koje bi mogli stvoriti u svom životu iza te riječi krije se nešto drugo, dok je takav oblik manifestacije samo posljedica vašeg unutrašnjeg stanja.

Dok djelujete iz svog centra, svoje snage, dok ste u toku sa svojim životom, dok znate kako živjeti trenutak u kojem postojite stvarate energetsko polje iz kojeg se zatim kreira sve ono što vibrira vašom vibracijom.

pročitajte više o radionici >>>

——————————–

4.4.2012. (SRIJEDA) – 10-12 h / ENERGETSKI REFRESH

Svaki “problem” koji trenutno u životu imate vuče svoj korijen u vašem energetskom tijelu. To može uzrokovati strahove, blokade koji se onda manifestiraju kao problemi u vašem privatnom životu i na poslu. Pokušavajući riješiti te vanjske manifestacije vi ne rješavate korijen problema stoga vrlo često ljudi uvide da nakon što su se maknuli od starog posla ili veze koji su ih gušili dobiju vrlo sličan posao ili uđu u vrlo sličnu vezu. Zato jer nisu riješili uzrok, a on se nalazi u energetskom dijelu, njega ste vrlo često donijeli u ovaj život kako bi ga savladali, nadvladali i iz toga dobili novo iskustvo.

Ova radionica služi kako bi vas energetski obnovila što automatski dovodi i do obnavljanja vašeg fizičkog tijela koliko je za vas u tom trenutku moguće.

pročitajte više o radionici >>>

——————————–

NOVE TROMJESEČNE GRUPE SNAGA ŽENE:

ČETVRTKOM: POČETAK 5.4.2012. (18-21H)
PETKOM: POČETAK 6.4.2012. (9-12H)

Voditeljice: Ivona Kovačević i Maja Šamarinac.

Mjesto: Anava centar, Zagreb, Gračani (adresu ćete primiti nakon prijave).

OBAVEZNE SU PRIJAVE MAILOM ILI TELEFONOM!

Prijave na mob:
Maja: 098 489 507 / Ivona: 095 9680 558
ili mailom na:
maja@anavacentar.com i ivona@anavacentar.com

2 komentara (+dodaj svoje?)

 1. Maja
  ožu. 31, 2012 @ 17:31:28

  Hvala ti draga na dobrodošlici! 🙂

  Odgovori

 2. lightofayurveda
  ožu. 31, 2012 @ 23:15:19

  Hvala tebi Majo, raduje me da si i ovdje s nama! 🙂

  Odgovori

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj: