Superhrana; Malo hrane, puno zdravlja i energije

  • picture-10Kada? Srijeda, 19.11.2014.
  • Vrijeme 18-20h
  • Lokacija: Centar Sretan Dan, Kralja Zvonimira 20
  • Cijena 150kn
  • Radionicu osmislila i vodi: Tanja Kraljić Strgačić, Ayurvedska terapeutkinja

Stresna svakodnevica često ne ostavlja vremena za pripremu cjelovitih, zdravih obroka. Na ovom seminaru želim Vam predstaviti blagodati superhrane – to je hrana koja u malim količinama daje sve što je tijelu potrebno.

Upoznat ću Vas s superhranom, prije svega iz našeg podneblja, zatim ayurvedskom, i na koncu najbolje od najboljeg iz cijelog svijeta. Superhrana nam daje obilje snage i energije, prevenira i liječi mnoge bolesti pa čak i rak, te tumore. Jača imunitet, ublažava stres… Odlična je za sportaše, zaposlene, bolesne, te sve koji žele imati više energije i živjeti zdravije.

Kako se prijaviti?

Ukoliko se želite prijaviti, potrebno je uplatiti akontaciju u iznosu 150kn na račun Udruge Ayurvedom do Zdravlja, Zagreb,

Raiffeisen Banka, IBAN: HR5824840081106820230

Možete odmah uplatiti i puni iznos, ukoliko Vam je tako jednostavnije.

Potom nam pošaljite mail na info@ayurvedomdozdravlja.com s potvrdom uplate, ili samo javite da ste uplatili. Nakon uplate akontacije Vaša će prijava biti važeća. Preostali iznos uplaćuje se prilikom prvog dolaska. Akontacija je nepovratna, a broj sudionika ograničen. Molim Vas prijavite se na vrijeme, jer se mjesta brzo popune.

 

Seminar osmislila i vodi: Tanja Kraljić Strgačić, Ayurvedska terapeutkinja

Slika zaslona 2013-12-16 u 12.53.56~ Tanja je završila trogodišnji studij Ayurvede na California College of Ayurveda, vodećem studiju Ayurvede u Americi. Učila je od najistaknutijih svjetskih ayurvedskih liječnika i učitelja Dr. Vasant Lada i Dr. David Frawleya. Nakon studija u Los Angelesu, Tanja je ostvarila svoju duboku želju – vratila se u Hrvatsku prenositi ovo drevno znanje našim ljudima.

“Zahvalna sam jer sam imala priliku učiti od najboljih svjetskih učitelja Ayurvede, aromaterapije, mastera ljekovitog bilja… To znanje sada želim prenijeti u Hrvatsku. Radujem se susretu s svima Vama kroz Ayurvedu”.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj: