Dani Ayurvede u Zagrebu

banner-Zagreb-2Dragi svi, s puno radosti najavljujem kako ponovno dolazim u Hrvatsku. Tijekom lipnja održavat ću radionice u Zagrebu, a tijekom 7. i 8. mjeseca na čarobnom otoku IŽu.

Novost je da, na Vaš poticaj, od lipnja pokrećem i certificirane ayurvedske programe. Prvi takav certificirani program ‘Osnove Ayurvede’ održat ću od 7-9.6., te od 14-16.6. u Zagrebu. (Termin 14-16.6. je popunjen, u terminu 7-9.6. ostalo je još nekoliko slobodnih mjesta). Molim zainteresirane da se prijave na vrijeme. Prijave na mail tanja@lightofayurveda.com

Polaznici zadnje radionice ‘Osnove Ayurvede’ u glas su se svi složili da žele ići dalje, i stoga sam pripremila i napredni ayurvedski certificirani program ‘Ayurvedska holistička anatomija I’ koji ću održati na otoku Ižu od 13.-20.7, te od 17-24.8. (Termin 13.-20.7 je popunjen, u terminu 17-24.8. ostalo je još nekoliko slobodnih mjesta).

Pripremam i nove napredne certificirane ayurvedske programe, tako da svi koji prođu ‘Osnove Ayurvede’ i koji to žele, mogu nastaviti ayurvedsku edukaciju samnom.

Kome su namjenjeni moji seminari i radionice?

Slika zaslona 2013-01-22 u 09.27.27Svima koji žele upijati drevna znanja ayurvede, te naučeno primjenjivati na sebi i bližnjima. Certifikat je potvrda da ste sudjelovali na seminaru, i u praksi je ponajviše koristan osobama koji se već bave srodnim holističkim djelatnostima (aromaterapija, joga, masaža, nutricionizam…)

Ovaj certifikat ne omogućuje obavljanje ayurvedske ili neke druge holističke djelatnosti, jer za to je potrebna sustavna višegodišnja edukacija.

O radionicama i seminarima…

I ovaj put pripremila sam mnoštvo zanimljivog sadržaja, puno korisnih informacija s kojima možete bitno promjeniti kvalitetu života, svoje zdravlje, kao i zdravlje cijele obitelji.

Želite saznati kako održati vitalnost, dugovječnost, te kako pomladiti izgled i usporiti starenje organizma? Želite naučiti kako prehranom, ljekovitim biljkama, te ayurvedskim dnevnim i sezonskim ritualima osigurati potpuno Zdravlje; harmoniju Duše, Uma i Tijela? Pozivam Vas da mi se pridružite i otkrijete ayurvedski koncept zdravlja koji učinkovito djeluje već 5.000 godina.

KRATKI PREGLEDA RADIONICA

VIKEND RADIONICE (petak od 19 do 21h, sub i ned od 11 do 17h)

• 7-9.6. / 14-16.6. Certificirani program OSNOVE AYURVEDE

DNEVNE RADIONICE (Od 11 do 17h)

• 29.6. DAN LJEKOVITOG BILJA
• 30.6. DAN AYURVEDSKE LJEPOTE

VEČERNJE RADIONICE (Od 19 do 21h)

• 10.6. BALANSIRANJE ORGANIZMA LJETI PREMA AYURVEDSKIM NAČELIMA
• 13.6. SUPERHRANA, MALO HRANE PUNO ZDRAVLJA I ENERGIJE
• 17.6. MEDITERANSKI ZAČINI I NJIHOVA LJEKOVITA SVOJSTVA
• 18.6. AYURVEDSKI ZAČINI I OSNOVNE BILJKE, TE NJIHOVA LJEKOVITA SVOJSTVA
• 20.6. LJEKOVITA SNAGA CVIJEĆA
• 27.6. NAUČIMO IZRADITI PRIRODNE PASTE ZA ZUBE I DEZODORANSE
• 28.6. MEDITACIJA I SUSRET “STARIH” POLAZNIKA

Slika zaslona 2013-02-19 u 20.35.07Radionice ću u Zagrebu održavati u Centru Sretan Dan, Zvonimirova 20.

Prijave za radionice i konzultacije na mail: tanja@lightofayurveda.com

Dojmove polaznika prijašnjih radionica možete pročitati OVDJE.


Seminari i radionice

 • BALANSIRANJE ORGANIZMA LJETI PREMA AYURVEDSKIM NAČELIMA
 • Datum: 10. lipnja 2013.  (ponedjeljak)
 • Vrijeme:  19-21h

Slika zaslona 2013-02-21 u 01.28.52Na ovom seminaru naučit ćemo kako na prirodan način rashladiti organizam ljeti, saznat ćemo koje to namirnice, te napitci i čajevi sobne temperature hlade organizam bolje od pune čaše ledenog soka. Naučit ćemo napraviti osvježavajući sok i lassi od lavande, govorit ćemo o hrani i začinima koji balansiraju organizam ljeti. Naučit ćemo jednostavne vježbe disanja koje u nekoliko sekundi rashlade organizam. Govorit ćemo o rashlađujućim uljima i za tijelo i za kuhanje. Saznat ćete koja su to ulja koja sadrže prirodan UV faktor i zašto ayurveda, unatoč UV faktoru, nikako ne preporučuje sezamovo ulje kao zaštitu od sunca. Također, naučit ćemo kako se u nekoliko minuta napuniti sunčevom energijom koja će nam dati snagu za cijeli dan. Nakon ove radionice uživat ćete u ljetu svim osjetilima i shvatiti da je Sunce naš najbolji prijatelj (A od prijatelja se ne skriva i ne bježi) 🙂

 • SUPERHRANA, MALO HRANE PUNO ZDRAVLJA I ENERGIJE
 • Datum: 13. lipnja 2013. (četvrtak)
 • Vrijeme:  19-21h

picture-10Stresna svakodnevica često ne ostavlja vremena za pripremu cjelovitih, zdravih obroka. Na ovoj radionice želim Vam predstaviti blagodati superhrane – to je hrana koja u malim količinama daje sve što je tijelu potrebno. Upoznat ću Vas s superhranom, prije svega iz našeg podneblja, zatim ayurvedskom, i na koncu najbolje od najboljeg iz cijelog svijeta. Superhrana nam daje obilje snage i energije, prevenira i liječi mnoge bolesti pa čak i rak, te tumore. Jača imunitet, ublažava stres… Odlična je za sportaše, zaposlene, bolesne, te sve koji žele imati više energije i živjeti zdravije.

 • MEDITERANSKI ZAČINI I NJIHOVA LJEKOVITA SVOJSTVA
 • Datum: 17. lipnja 2013. (ponedjeljak)
 • Vrijeme:  19-21h

Slika zaslona 2013-02-19 u 18.20.00Začini u kuhinji nisu tu samo da bi poboljšali okus hrani, oni sadrže mnoga ljekovita svojstva. Djeluju preventivno protiv brojnih tegoba, a mnogi imaju i snažan učinak protiv teških bolesti poput raka i tumora. Jeste li znali da je Ružmarin jedan od najjačih antioksidansa na svijetu, te da prevenira rak na staničnoj razini DNK? Jeste li znali da Timijan djeluje odlično protiv svih vrsta upala, infekcija i bakterija? Većinom mediteranskih začina možemo prevenirati gotovo sve, pa čak i najteže bolesti, poput tumora i raka. Na ovom seminaru govorit ćemo kada i na koji način, te u kojem omjeru upotrijebiti koji začin (u jelima, ali i na druge načine kako bi njihova ljekovitost došla do punog izražaja), popričat ćemo gdje kupiti i kako prepoznati kvalitetne začine, kako ih čuvati, te kako se začinima zaštititi od bolesti.

 • AYURVEDSKI ZAČINI I OSNOVNE BILJKE, TE NJIHOVA LJEKOVITA SVOJSTVA
 • Datum: 18. lipnja 2013. (utorak)
 • Vrijeme:  19-21h

Slika zaslona 2013-02-19 u 18.23.44Začini su u Ayurvedi iznimno cjenjeni i dragocjeni. Dovoljno je da ih imate tek nekoliko uvijek pri ruci, i s njima možete prevenirati i ublažiti mnoge bolesti. Na ovoj radionici govorit ćemo o ljekovitim svojstvima začina, kada i kako ih upotrijebiti, s kojim drugim biljkama ih kombinirati… Kroz ovaj seminar, održat ću “Malu školu ayurvedskih začina i osnovnih biljaka”. Ajwan, Kurkuma, Kardamom, Šafran, zatim Nim, Amalaki, Brahmi, Sandal, Jatamasi, Triphala, Ashwaganda, Shatavari, Tulsi, Gotu Kola… samo su neki od osnovnih ayurvedskih začina i biljaka. Posebno ćemo naglasiti energetsku komponentu začina i ljekovitog bilja, i objasniti zašto je upravo ona najvažnija u pravilnom izboru za svakog pojedinca.

 • LJEKOVITA SNAGA CVIJEĆA
 • Datum: 20. lipnja 2013. (četvrtak)
 • Vrijeme:  19-21h

4002974185_65f3182d93_z-492x0_q85_crop-smartCvijeće u Ayurvedi ne služi samo za ukras, ono nije tu isključivo da divno miriše, ukrašava naše vrtove i domove. Cvijeće je u ayurvedskoj medicini izuzetan lijek. Gotovo da nema bolje pomoći za ožiljke, osipe, posjekotine ili, pak, upale od Nevenovog balzama, a Čaj od Nevena u kombinaciji s Cvijetom djeteline jedan je od najboljih kod problema limfnog sustava. Za Smilje znamo da je broj jedan u kozmetici, dok Lavanda i Kamilica smiruju organizam. Ulje Gospine trave pomaže kod upala ženskih organa, te također izvrsno djeluje u ublažavanju modrica, uganuća, opeklina i ozljeda svih vrsta – ublažava bol i potiče zacjeljivanje i obnovu tkiva… Na ovoj radionici saznat ćete mnogo korisnih informacija o ljekovitom djelovanju cvijeća koje raste svud oko nas, te na koji način i za što ga upotrijebiti.

 • NAUČIMO IZRADITI PRIRODNE PASTE ZA ZUBE I DEZODORANSE
 • Datum: 27. lipnja 2013. (četvrtak)
 • Vrijeme:  19-21h

Slika zaslona 2013-02-19 u 18.27.29Paste za zube koje kupujemo u dućanu prepune su fluora i sintetičkih dodataka koji dugoročnom upotrebom štete našim zubima, zubnom mesu i zdravlju u cijelosti. I zato, smatram da je iznimno važno koristiti prirodne paste za zube. Na ovoj radionici naučit ćemo napraviti nekoliko različitih potpuno prirodnih pasti za zube. Od sastojaka koristit ćemo nim, paprenu metvicu, zelenu glinu, kadulju, himalajsku sol, kokosovo ulje… Zelena glina nježno učvršćuje zubnu caklinu, nim prevenira od karijesa, ubija bakterije, gljivice te tako ublažava paradontozu i gingivitis – upravo se stoga stoljećima koristi u ayurvedi za higijenu usne šupljine. Govorit ćemo koja sve eterična ulja možemo upotrebljavati za paste za zube, u kojem omjeru i kako ih kombinirati. Govorit ćemo detaljno o ayurvedskoj oralnoj higijeni koja je važan preduvijet zdravlja. I ne samo to, ususret ljetu još nešto od velike pomoći – demonstrirat ću izradu prirodnog dezodoransa. Znamo da su kupovni dezodoransi, baš kao i paste za zube – kancerogeni, i zato – ne pristajemo na ništa manje nego prirodno.

 • MEDITACIJA I SUSRET “STARIH” POLAZNIKA
 • Datum: 28. lipnja 2013. (petak)
 • Vrijeme:  19-21h

Slika zaslona 2013-01-21 u 23.54.57Ovo je večer susreta i druženje ayurvedskih polaznika, jednih s drugima, i samih sa sobom. Uz energetski tretman uvest ću vas u meditaciju i čišćenje organizma od starih, zaostalih blokada i obrazaca, kako bi s lakoćom otvorili mjesto za nove spoznaje. Ova je meditacija namjenjena svima koji su prošli barem jednu moju radionicu. Ujedno, svojevrstan je susret “starih” polaznika i prilika da razmjenimo ayurvedska iskustva, razgovaramo o svim nedoumicama s kojima ste se susreli na vlastitom ayurvedskom putu, te da jedni drugima budemo ugodno društvo za konstruktivne razgovore, razmjenu iskustva i naravno –  na svom Putu rasta i samospoznaje budimo jedni drugima inspiracija.

Picture 18

VIKEND RADIONICE

Certificirani program OSNOVE AYURVEDE

 • Zbog velikog interesa ovu ću radionicu održati dva vikenda zaredom, izaberite vikend koji Vam bolje odgovara:
 • 7. 6. (petak), 8. 6. (subota) i 9. 6. (nedjelja) 2013.
 • 14. 6. (petak), 15. 6. (subota) i 16. 6. (nedjelja) 2013.
 • Vrijeme:  Petak 19-21h / Subota i nedjelja 11 – 17h

Slika zaslona 2012-07-26 u 14.31.56Želite saznati kako održati vitalnost, dugovječnost, te kako pomladiti izgled i usporiti starenje organizma? Želite naučiti kako prehranom, ljekovitim biljkama, detoxom, te ayurvedskim dnevnim i sezonskim ritualima osigurati potpuno Zdravlje; harmoniju Duše, Uma i Tijela? Pozivam Vas da mi se pridružite i otkrijete ayurvedski koncept zdravlja koji učinkovito djeluje već 5.000 godina. Na kraju radionice svi polaznici dobit će certifikat, odnosno diplomu o završetku seminara ‘Osnove Ayurvede’.

Moduli radionice:

 • Uvod u Ayurvedu
 • Odredimo svoje doše
 • Zašto postajemo bolesni
 • Kako prepoznati prve znakove neravnoteže u tijelu, i kako reagirati da ne bi došlo do bolesti
 • Zdrava probava – temelj zdravlja
 • Ayurvedska prehrana :: Zašto je važno prehranu prilagoditi došama
 • Energija hrane & Koja je hrana zdravija: Sirova ili kuhana
 • Jačanje imuniteta na prirodan način
 • Ayurvedski dnevni rituali
 • Živjeti u skladu s ritmovima prirode

Novost je i da će polaznici Certificiranog seminara Osnove Ayurvede, te Napredni – dobiti Ayurvedsku kuharicu / prehrana po došama, odnosno recepte za doručak, ručak, večeru, užinu, snack, salate, dressinge, humuse, kruh, slastice… i sve to na ayurvedski način, posebno naglašeno koje jelo odgovara kojim došama.

Slika zaslona 2013-02-19 u 20.09.21

DAN LJEKOVITOG BILJA

 • Datum: 29. 6. 2013. (subota)
 • Vrijeme:  11 – 17h

Picture 17U svom radu kombiniram ayurvedske biljke, te one koje rastu u našem podneblju. Kad god je moguće, prednost dajem biljkama koje rastu oko nas. Moj cilj je prilagoditi ayurvedsko znanje našem podneblju, stoga za biljke koje rastu u našem kraju – smatram da ne rastu slučajno oko nas i mi oko njih, te nam upravo one mogu najbolje pomoći.

Na ovom seminaru želim Vas upoznati s najčešćim ljekovitim biljkama iz našeg kraja: govorit ću o Koprivi  i otkriti Vam poseban način na koji se pripravlja najbolji čaj od koprive… Govorit ću kada i kako ubrati, te na koji način najbolje upotrijebiti Maslačak, Mentu, Čičak, Matičnjak, Sljez, Šipak, Glog, Stolisnik, Trputac, Bazgu…

Ove biljke dobro je uvijek imati pri ruci. Jer, osim što liječe simptome, biljke imaju važnu ulogu u prevenciji bolesti. Bogate su hranjivim sastojcima, vitaminima, mineralima, antioksidansima, čiste krvi i organe, potiču probavu, jačaju imunitet i otpornost organizma na viruse i bakterije, te tako dovode tijelo u stanje da se može oduprijeti svakoj bolesti.

Radionice “Izrada pripravaka od ljekovitog bilja” na otoku IŽu 10/17.8., te seminari u Zagrebu – “Dan Ljekovitog Bilja”, “Začini i njihova ljekovita svojstva”, “Ljekovita snaga cvijeća” dio su certificiranog ciklusa edukacije “Ljekovito bilje u svakodnevnom životu”. Uskoro ću objaviti više informacija o certificiranoj edukaciji na temu ljekovitog bilja.

DAN AYURVEDSKE LJEPOTE

 • Datum: 30. 6. 2013. (nedjelja)
 • Vrijeme:  11 – 17h

Slika zaslona 2013-02-19 u 18.48.22Biti njegovan/a nije samo stvar ljepote nego zdravlja u cijelosti. Koža je naš najveći organ, sve što nanosimo na kožu za 20 minuta ulazi u krvotok i stoga je iznimno važno osvijestiti značaj prirodne kozmetike. Na kožu preporučujem nanositi samo ono što možemo i pojesti. Najbolja je kozmetika koju (brzo i lako) napravimo sami,  a na ovoj radionici uvest ću Vas u svijet ayurvedske prirodne kozmetike i njege. Saznat ćete kako održavati kožu zdravom i sjajnom izvana i iznutra. Prikazat ću cjeloviti ayurvedski ritual za njegu kože prema došama, odnosno za njegu suhe (Vata), osjetljive (Pitta) i masne (Kapha) kože. Govorit ćemo kako očistiti kožu svježim bademovim mlijekom, kako napraviti kremu od kokosa, serum od sandala i shea maslaca, ili pak serum od lavande i kadulje. Govorit ćemo o eteričnim uljima i hidrolatima, saznat ćete koja su eterična, a koja bazna ulja pogodna za koji tip kože. Slika zaslona 2013-02-19 u 20.59.59

Cilj ove radionice jest da dobijete osnovni uvid u prirodnu kozmetiku, ideje kako sami izraditi prirodna ulja i kreme za njegu lica i tijela, te da odlučite svoju kozmetiku preuzeti u svoje ruke. Nema potrebe trošiti puno novaca na štetnu kozmetiku iz dućana, sve što nam treba nalazi nam se na dohvat ruke. Dođite na ovu radionicu i raširite ruke, zablistat ćete i sve drugo doći će samo…. 🙂

Naučit ćemo kako izraditi:

 • prah za umivanje od latica ruže i lavande (ovaj prah koristimo umjesto mlijeka i tonika)
 • peeling za lice od badema i kurkume
 • peeling za tijelo od lavande i nevena
 • kozmetiku od voća i povrća
 • I još mnogo, mnogo toga…

                      Slika zaslona 2013-02-19 u 20.27.25

Radionice DAN LJEKOVITOG BILJA, MEDITERANSKI ZAČINI I NJIHOVA LJEKOVITA SVOJSTVA, LJEKOVITA SNAGA CVIJEĆA, IZRADA PRIPRAVAKA OD LJEKOVITOG BILJA (Na otoku IŽu) dio su ciklusa radionica o ljekovitom bilju, a nakon kojeg dobivate certifikat o završenom ciklusu radionica LJEKOVITO BILJE U SVAKODNEVNOM ŽIVOTU.

Slika zaslona 2013-02-19 u 20.08.49                   

KRATKI PREGLEDA RADIONICA

VIKEND RADIONICE (petak od 19 do 21h, sub i ned od 11 do 17h)

• 7-9.6. / 14-16.6. Certificirani program OSNOVE AYURVEDE

DNEVNE RADIONICE (Od 11 do 17h)

• 29.6. DAN LJEKOVITOG BILJA
• 30.6. DAN AYURVEDSKE LJEPOTE

VEČERNJE RADIONICE (Od 19 do 21h)

• 10.6. BALANSIRANJE ORGANIZMA LJETI PREMA AYURVEDSKIM NAČELIMA
• 13.6. SUPERHRANA, MALO HRANE PUNO ZDRAVLJA I ENERGIJE
• 17.6. MEDITERANSKI ZAČINI I NJIHOVA LJEKOVITA SVOJSTVA
• 18.6. AYURVEDSKI ZAČINI I OSNOVNE BILJKE, TE NJIHOVA LJEKOVITA SVOJSTVA
• 20.6. LJEKOVITA SNAGA CVIJEĆA
• 27.6. NAUČIMO IZRADITI PRIRODNE PASTE ZA ZUBE I DEZODORANSE
• 28.6. MEDITACIJA I SUSRET “STARIH” POLAZNIKA

CIJENE                                                             za uplatu do. 1.6.     nakon 1.6.

 • Večernja radionica                                                                200kn                    230kn
 • Certificirani program OSNOVE AYURVEDE     750kn                    790kn
 • Vikend radionica (Ljepota i Ljekovito Bilje)                    450kn                    480kn
 • Dnevna radionica (Ljepota ILI Ljekovito Bilje)              290kn                    320kn
 • Meditacija i energetski tretman*                                        100kn                    130kn
 • Paket 3 večernje radionice                                                   530kn                    590kn
 • Svih 6 večernjih                                                                      990kn                    1100kn
 • Oba vikenda                                                                            990kn                    1100kn
 • Sve radionice                                                                          1700kn                   1800kn

Slika zaslona 2013-02-19 u 20.27.00/ POSEBNE POGODNOSTI /

* Svi polaznici bilo koje od prijašnjih vikend radionica, te radionica na IŽu, kao i svi moji klijenti (koji su bili kod mene na konzultacijama) ostvaruju još i dodatnih 10% popusta na gore istaknute cijene za bilo koju radionicu, ili paket radionica u ovom ciklusu

* Ukoliko povedete sa sobom još nekoga (prijatelj, član obitelji…), oboje ostvarujete 10% popusta na radionicu/e na koje ste došli u paru

* Mogućnost plaćanja u ratama

* Za polaznike svih 6 večernjih, ili oba vikenda, ili svih radionica – Meditacija i energetski tretman su besplatni

* Za sve koji žele ponoviti neku od radionica, cijena se umanjuje za 50%

* Svi koji su u prošlom ciklusu uplatili neku od radionica a nisu uspjeli doći, mogu uplatu iskoristiti i doći u lipnju (uz obaveznu prethodnu prijavu)

* Dojmove polaznika prijašnjih radionica možete pročitati OVDJE.

* Fotogaleriju s DANA AYURVEDE U ZAGREBU, siječanj 2013. pogledajte OVDJE.

Ovdje možete poslušati AYURVEDA BLUES – pjesmu koju je preko noći napisala, uglazbila i potom i otpjevala Maja iz Ljubljane, polaznica Tjedna Ayurvede na otoku Ižu, ljeto 2012.

Slika zaslona 2013-02-19 u 20.59.21

 • Mjesto održavanja svih radionica: Centar Sretan Dan, Zvonimirova 20
 • Radionice će se odvijati u manjim grupama, stoga Vas molim da rezervirate svoje mjesto na vrijeme
 • Kod rezervacije, potrebno je uplatiti 30-50% iznosa
 • Sve koji su na prethodnom ciklusu radionica u Zagrebu (siječanj 2013.) rezervirali i uplatili radionicu/radionice a nisu mogli doći, pozivam da mi se sada jave i da iskoriste prijašnju uplatu na ovim radionicama. Uplatu mogu iskoristiti isključivo na sljedećim radionicama (u lipnju), jer nakon toga više ne vodim evidenciju o propuštenim dolascima
 • Individualne konzultacije održavat ću samo nekoliko dana, stoga zainteresirane molim da mi se jave na vrijeme. Više informacija kako izgledaju konzultacije možete pročitati ovdje.
 • Primam narudžbe i za ayurvedske biljke Triphalu, Ashwagandu, Nasya ulje za sinuse, Jatamamsi serum za stopala (Pomaže kod nesanice i duboko opušta cijeli organizam), te Serum za lice od Smilja
 • Ovdje možete pogledati fotografije s dosadašnjih radionica u Zagrebu i na čarobnom otoku Ižu.
 • Prijave za radionice i konzultacije na mail: tanja@lightofayurveda.com

Radionice održava Tanja Kraljić Strgačić , Ayurvedska terapeutkinja ~

picture-1_novo1~ Tanja je završila trogodišnji studij Ayurvede na California College of Ayurveda, vodećem studiju Ayurvede u Americi. Učila je od najistaknutijih svjetskih ayurvedskih liječnika i učitelja Dr. Vasant Lada i Dr. David Frawleya. Trenutno živi i radi u Los Angelesu, a povremeno i u Hrvatskoj; u Zagrebu i na čarobnom otoku IŽu. Ayurvedske konzultacije o zdravoj prehrani prilagođenoj došama (odnosno svakome individualno), o preveniranju i lječenju bolesti prirodnim putem, individualnoj upotrebi ljekovitog bilja… s klijentima u Hrvatskoj održava i putem skype-a. Više o Tanjinim ayurvedskim konzultacijama pročitajte ovdje  ~

Radujem se susretu s svima Vama ~

Tanja Kraljić Strgačić
Ayurvedska terapeutkinja
California College of Ayurveda

Slika zaslona 2013-02-19 u 18.07.13

Slika zaslona 2013-01-31 u 17.11.41

Slika zaslona 2013-01-25 u 09.23.55

Slika zaslona 2013-01-31 u 17.20.19

Slika zaslona 2013-01-31 u 17.14.16Slika zaslona 2013-01-31 u 17.14.36Slika zaslona 2013-01-31 u 17.16.12

Slika zaslona 2013-01-20 u 21.36.18

Slika zaslona 2013-04-27 u 11.33.02

Prisustvovao sam predavanju o začinima i moram vam reći kako sam potpuno oduševljen. Ne samo zato što je tema bila interesantna, nego Vam mogu reći kao kolega kolegi (ja sam isto učitelj) da ste predavanje odlično odradili. Jako dobro ste održavali pažnju svih prisutnih, odličan ritam govora ste imali i jako vas je ugodno bilo slušati, intonacija i naglasak na bitne stvari je bio odličan, kako ste obraćali pažnju na sva naša pitanja (prvenstveno moja, ispričavam se) i kako ste ih sve uspjeli odgovoriti sa svim potrebnim detaljima i bez duljenja, te bez obzira na hrpetinu pitanja koja smo postavljali, predavanje ste odradili u zadanom vremenu. Jako sam oduševljen i sutra trčim u prodavaonice začina i kupujem! Sad idem skuhati yogi chai bez obzira što je kasno. :-)

Samo tako nastavite dalje, vidimo se u 6.mjesecu definitivno, već sad štedim za sve radionice. I preporučam Vaša predavanja dalje. :-)

Nenad K.

Slika zaslona 2013-01-20 u 21.35.18

Slika zaslona 2013-03-03 u 00.00.15

DOJMOVI S AYURVEDSKOG LJETA NA OTOKU IŽu

Slika zaslona 2013-03-02 u 23.55.33

Slika zaslona 2013-03-02 u 23.56.40

Slika zaslona 2013-03-02 u 23.57.50

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj: