Velik interes za ayurvedsku edukaciju

Slika zaslona 2013-03-18 u 04.18.59

Dragi svi,

hvala Vam na tako velikom interesu za moje Ayurvedske radionice ovo ljeto na otoku IŽu, te u lipnju u Zagrebu i Osijeku. Certificirani Napredni ayurvedski seminar na otoku IŽu u terminu 13/21.7. popunjen je u trenu, odmah nakon objave termina. Stoga sam otvorila još jedan termin 17/24.8.

Certificirani tečaj Osnove Ayurvede u Zagrebu (14./16.6.) gotovo je popunjen, ostalo je još vrlo malo slobodnih mjesta. I ostale radionice i seminari u Zagrebu i na otoku IŽu brzo se popunjavaju, te razmišljam o mogućem otvaranju još nekoliko novih termina (postoji mogućnost, no za sada to još nije sigurno)…

Radionice “Izrada pripravaka od ljekovitog bilja” na otoku IŽu 10/17.8., te seminari u Zagrebu – “Dan Ljekovitog Bilja”, “Začini i njihova ljekovita svojstva”, “Ljekovita snaga cvijeća” dio su certificiranog ciklusa edukacije “Ljekovito bilje u svakodnevnom životu”. Uskoro ću objaviti više informacija o certificiranoj edukaciji na temu ljekovitog bilja.

Novost je i da će polaznici Certificiranog seminara Osnove Ayurvede, te Napredni – dobiti Ayurvedsku kuharicu, odnosno recepte za doručak, ručak, večeru, užinu, snack, salate, dressinge, humuse, kruh, slastice… i sve to na ayurvedski način, posebno naglašeno koje jelo odgovara kojim došama.

Ukoliko je netko od polaznika koji planiraju doći na ayurvedske radionice na Iž INSTRUKTOR JOGE ili VODITELJ PLESA, ili je pak vješt u spravljanju vegetarijanske hrane, te želi voditi jutarnju jogu / večernji ples / kuhati za grupu, molim da mi se javi na mail: tanja@lightofayurveda.com

Radujem se našim ayurvedskim druženjima koja nas uvijek iznova, uzajamno oplemenjuju ~

Više informacija o Ayurvedskom ljetovanju na čarobnom otoku IŽu OVDJE.

Više informacija o Danima Ayurvede u Zagrebu OVDJE, te o Vikendu Ayurvede u Osijeku OVDJE.

Prijave na mail tanja@lightofayurveda.com

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj: