Prehrana, Ljekovito Bilje i Eterična ulja za Zdravlje Žene

Slika zaslona 2014-02-04 u 17.17.51ZAGREB, srijeda, 25.2. od 18-21h

RIJEKA, subota 31.1., od 17-20h, Demetrin Zeleni kutak, Milana Butkovića 2

Promo cijena: 250kn

Za rane prijave (Rijeka do 24.1., Zagreb do 18.2.) cijena iznosi 200kn

  • Prijaviti se možete na mail info@ayurvedomdozdravlja.com (svakako navedite ime, prezime i broj mobitela)
  • Seminar osmislila i vodi: Tanja Kraljić Strgačić, Ayurvedska terapeutkinja

Ukoliko ste zauzeti na ovaj datum, a zanima Vas ova tema, pošaljite mi mail na info@ayurvedomdozdravlja.com. Često organiziram seminare a da to niti ne najavim na blogu, jer se mjesta popune unaprijed. Ponekad, ukoliko se tako dogovorimo, organiziram seminar i za samo jednog polaznika.

Izuzetno vrijedan seminar za sve žene koje su odlučile njegovati svoj Um, Duh i Tijelo na cjelovit, prirodan način. Govorit ćemo kako ljekovitim biljem, eteričnim uljima, prehranom, antistres vježbama, promjenom sustava vjerovanja i mentalnih obrazaca, te ostalim prirodnim metodama – balansirati hormone i tako stvoriti idealne uvjete za ostvarenje svog punog potencijala.

Izuzetno je važno da prehranu uskladimo s svojom prirodom, prirodom Žene. Kada je prehrana uravnotežena, nemamo hormonske oscilacije bez obzira u kojem se ciklusu života nalazili (PMS, menopauza…). Pune smo poleta, energije i želje za životom. Kao dodatak prehrani koristimo ljekovite biljke koje podržavaju rad naših hormona, uravnotežuju ih, te nas potiču da živimo svoju ženstvenost duboko i predano. Na seminaru ćemo govoriti i o eteričnim uljima za podršku Ženi.

Svjesnom prehranom, biljem i eteričnim uljima hranimo Dušu. Dušu Boginje u sebi.

Nakon ovog seminara, rezervirajte jednu policu kod kuće za Podršku Ženi u sebi koja vam uvelike može uljepšati i obogatiti život, te Vas dodatno potaknuti na uživanje u sebi i svijetu oko sebe. Duboko, iskreno, svim čulima.

NOVA LOKACIJA SEMINARA U ZAGREBU
Kako bih dodatno unaprijedila kvalitetu mojih radionica i seminara, odlučila sam ih tijekom veljače održavati u mom Ayurvedskom laboratoriju jer tu mi je sve pri ruci! Nova lokacija nalazi se u zapadnom dijelu grada, podno Sljemena, lako je doći automobilom, autobusom ili taksijem, a za svaki seminar organizirat ćemo i prijevoz s okretišta na Črnomercu (5min vožnje od okretišta). Adresu ćete dobiti nakon prijave.

Seminar će se odvijati u grupi od maksimalno 8 polaznica, što će nam dati posebnu interakciju i mnogo više komunikacije, moći ću odgovoriti na sva Vaša pitanja.

DOJMOVE POLAZNIKA dosadašnjih seminara možete pročitati OVDJE

  • Seminar osmislila i vodi: Tanja Kraljić Strgačić, Ayurvedska terapeutkinjaSlika zaslona 2013-12-16 u 12.53.56~ Tanja je završila trogodišnji studij Ayurvede na California College of Ayurveda, vodećem studiju Ayurvede u Americi. Učila je od najistaknutijih svjetskih ayurvedskih liječnika i učitelja Dr. Vasant Lada i Dr. David Frawleya. Nakon studija u Los Angelesu, Tanja je ostvarila svoju duboku želju – vratila se u Hrvatsku prenositi ovo drevno znanje našim ljudima.

“Zahvalna sam jer sam imala priliku učiti od najboljih svjetskih učitelja Ayurvede, aromaterapije, mastera ljekovitog bilja… To znanje sada želim prenijeti u Hrvatsku. Radujem se susretu s svima Vama kroz Ayurvedu”.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj: