Razne obavijesti, popusti, mogućnosti…

Slika zaslona 2014-01-23 u 12.47.17Moje preparate možete kupiti na MALOM PLACU NA TAVANU, ZAGREB, SINKOVIĆEVA 8

I to svake subote tijekom veljače, od 11 do 17 sati.

Popis preparata OVDJE.

Slika zaslona 2014-01-12 u 17.28.44Izuzetno sam sretna što mi je dano da Vam predstavim novi ciklus mojih seminara PRIRODNO ZDRAVLJE ŽENE. Namjenjeni su svim ženama, svih dobi i uzrasta. Ovo znanje, nažalost, ne uči se tijekom obrazovanja u školi, a presudno je za Život Žene. Seminari iz ciklusa PRIRODNO ZDRAVLJE ŽENE rezultat su mog dugogogodišnjeg istraživanja i učenja u svim sferama Zdravlja Žene, te produbljivanja Znanja kroz razne tehnike i vlastito iskustvo. Na koncu, u cijelosti su mi “Spušteni”. Biti će duboki, iskustveni, energetski izrazito snažni i stoga pozivam sve Žene koje su spremne raditi na sebi, koje su spremne suočiti se s sobom, s djelovima svoje istinske prirode kojih do sada možda nisu bile ni svjesne… Dobrodošle u Ženski Krug ~

Subota (8.2.) od 16-18h PRIRODNO ZDRAVLJE ŽENE: KAKO UBLAŽITI PMS

Subota i nedjelja (1.-2.3.) od 11-17h PRIRODNO ZDRAVLJE ŽENE I: ŠAPAT DUŠE, PORUKE TIJELA

Studentice ostvaruju 50% popusta na seminare iz ciklusa PRIRODNO ZDRAVLJE ŽENE. (Prilikom prijave obavezno napomenuti da ste studentica)

OBAVEZNE SU PRIJAVE za sve seminare na mail: info@ayurvedomdozdravlja.com

POPUST ZA DOLAZAK U DVOJE – Ukoliko se na Vikend seminare Osnove Ayurvede i Šapat Duše, Poruke Tijela, prijavite s mamom, prijateljicom, partnerom, odnosno dođete u dvoje ili više, ostvarujete popust ukupno 100-200kn.

Ukoliko želite ponoviti seminar koji ste već pohađali, možete to učiniti u pola cijene

Hvala Vam na povjerenju, hvala Vam što zajedno dajemo, primamo, i širimo Ljubav ~

Tanja Kraljić Strgačić,

Ayurvedska terapeutkinja

Komentiraj