Slavimo Proljetni ekvinocij uz Gong Puju i Meditaciju

Drage Žene, Drage Sestre,

Slika zaslona 2014-08-07 u 19.39.26Pozivam Vas da u Ženskom Krugu proslavimo Proljetni Ekvinocij uz iscjeljujući zvuk planetarnog Gonga SUNCE i Meditaciju.

Gong Puja, ritual je u kojemu će nas kupati iscjeljujući zvuci gonga, obasjane u svjetlosti svijeća, mirisima proljetnog cvijeća, kupat ćemo se u meditaciji, iscjeljujućim zvukovima tibetanskih zdjela, šamanskim bubnjevima i podršci kruga Žena. Ima li ljepšeg načina za pozdraviti Proljeće!? Pozdraviti Svjetlo u sebi i oko sebe, pozdraviti Buđenje Žene i Plodnosti.

Svjetlo od danas raste, širi se, prožima i treperi svakom stanicom našeg bića. Slavimo rađanje Svjetla u sebi i pretvaramo ga u svoju snagu.

Slika zaslona 2014-08-07 u 19.39.39Zajedno otpuštamo stare, dotrajale obrasce i otvaramo se rađanju novog Života. Slavimo Život izvana i iznutra. Slavimo Buđenje Žene i otvaranje ka Plodnosti. Upijamo tu podržavajuću kreativnu energiju i usmjeravamo ju u svoje ciljeve. Energije stvaranja sada su najače, podržane svjetlošću Prirode. Osjetimo vibraciju Buđenja i Svjetlosti u sebi.

Svjetlo je snaga, osjeti u što ju želiš usmjeriti sada. Što istinski želiš, zapitaj se. I usmjeri Svjetlo ka svojoj želji.

Odvoji si danas vrijeme samo za sebe. Upali svijeće. Meditiraj. Uz gong i šamanske bubnjeve. Zapleši. Pozdravi Svjetlo. U sebi. I u svima Ženama oko sebe.

Pozivam Te da zajedno, uz meditaciju, božanski zvuk planetarnog gonga SUNCE, tibetanskih zdjela, šamanskih bubnjeva i zvončića, uz podržavajuću žensku energiju proslavimo Proljetni Ekvinocij, Buđenje Žene i otvaranje ka Plodnosti.

Dođi ako osjetiš intuitivni zov iz dubine Duše.

Slika zaslona 2014-01-16 u 18.30.45I znaj. Ti pripadaš Svemiru. Prekrasna si kao izlazak Sunca.

Ovdje si koliko i Zvijezde.

Ti si iskra Božanske Ljubavi u Ljudskom obliku.

Kroz Boginju u tebi Svjetlo dolazi u Svijet.

Budi Blagoslovljena.

S Ljubavlju,

Vaša Tanja

 

INFO:

Kada? Subota, Prvi dan proljeća, 21.3. od 11-17h

Slavlje počinje u Ženskom Krugu već u petak, 20.3. za sve Žene koje su se prijavile za novi ciklus Ženskog Kruga uz Gong i Meditaciju u ožujku (petkom, 6., 20., 27.3. i 3.4. od 21h)

Gdje? Pink Elephant Yoga House, Gundulićeva 63, Zagreb

Cijena? 240kn. Za polaznice dosadašnjih ciklusa Ženskog Kruga cijena je 200kn.

Molim prijavite se čim prije, jer će se mjesta brzo popuniti.

Osmislila i poziva Vas: Tanja Kraljić Strgačić, dipl. ayurvedska terapeutkinja

Kako se prijaviti?

Molila bih Vas za uplatu 240 ili 200kn (ako ste već bili na mojim Gong meditacijama) na račun Udruge Ayurvedom do Zdravlja, Zagreb, Raiffeisen Banka, IBAN: HR5824840081106820230
Potom mi pošaljite mail s potvrdom uplate, ili samo javite da ste uplatili. Nakon uplate akontacije Vaša će prijava biti važeća. Napomenite ako ste već sudjelovale u Ženskom Krugu, kako bi ostvarile popust. Radujem se Slavlju Svjetla s Vama, šaljem Ljubav i Mir. Tanja

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj: