Hvala od srca mojim polaznicima

Slika zaslona 2014-02-10 u 20.59.12Jučerašnjim Naprednim Ayurvedskim seminarom, te večernjom kratkom ali slatkom radionicom ‘Izrada prirodnih dezodoransa’ približili smo se samom kraju zimskog ciklusa mojih seminara.

Izuzetno sam sretna što na moje ayurvedske seminare, među ostalima, dolazi sve više liječnika, magistra farmacije, biologa… Na seminar izrade prirodnih zubnih pasti uvijek dođe i nekoliko stomatologa, a neki čak izrađuju paste i nude ih svojim pacjentima. Hvala im na tome. Oni su iznimno važni medicinski glasnici Novog Doba i hvala im na želji za povratkom Prirodi i otvorenosti za Nova Znanja ~

Kroz posljednja 3 vikenda mojim je seminarima prisustvovalo oko 200 polaznika. Doista impresivna brojka, hvala Vam na dolasku i ukazanom povjerenju.

Sljedeći vikend sam u Rijeci s seminarom ‘Osnove Ayurvede’ – popunjen je do zadnjeg mjesta. Nakon toga u Ljubljani, a prvi vikend u ožujku održat ću svoj posljednji seminar u Zagrebu za ovaj put, PRIRODNO ZDRAVLJE ŽENE: ŠAPAT DUŠE, PORUKE TIJELA. Prijavilo se puno polaznica, ako još netko ima želju i osjeti zov iz dubine svoga bića, može nam se pridružiti. Više info o ovom divnom ženskom druženju OVDJE.

I odmah potom putujem za Californiu. Tamo me čeka moj suprug kojeg konačno selim u Hrvatsku. Tako da smo od ljeta pa nadalje opet, i zauvijek s Vama ~

S Ljubavlju,
Tanja Kraljić Strgačić,
Ayurvedic Health Specialist

Komentiraj