AyuGarden: Stigla je Triphala i Shatavari Premium!

AyuFacebook---productsSTIGLA JE TRIPHALA Premium!
I SHATAVARI Premium!

Narudžbe primamo putem našeg web shopa www.ayugarden.com
I putem maila info@ayugarden.com

Nakon mnogobrojnih upita za ove dvije ayurvedske biljke – odlučili smo ih približiti i učiniti dostupnima svima Vama. Zadnjih godinu dana odrađivali smo vrlo zahtjevan posao oko uvoza, papirologije i sada konačno imamo biljke vrhunske, organske kvalitete, svježe osušene, izuzetno ljekovitog potencijala.

Biljke možete naručiti putem našeg web shopa www.ayugarden.com ili maila info@ayugarden.com. Šaljemo poštom pouzećem, poštarina iznosi 25kn. Za narudžbe iznad 300kn poštarina je besplatna.

Biljke i sve Tanjine Preparate možete doći kupiti na Mali Plac na Tavanu, Sinkovićeva 8, Zagreb, i to subotama 17., 24.. i 31. siječnja od 11 do 17 sati.

Ukoliko želite primati obavijesti o popustima i akcijama, možete se prijaviti za naš newsletter tako da nam svoj mail, uz napomenu “Prijava za newsletter” pošaljete na info@ayugarden.com

Cijene Triphala/Shatavari:

100g – 120kn
200g – 180kn
500g – 400kn

VAŽNO:

Sve naše biljke rastu u organskom, biodinamičkom uzgoju.
Sve biljke u našoj ponudi testirane su na teške metale (i ne sadrže ih!).

Jedino mi iz tvrtke AyuGarden u Hrvatskoj imamo SVE EKO CERTIFIKATE za ayurvedske biljke koje prodajemo, i na taj način održavamo vrhunsku kvalitetu i nudimo Vam samo najbolje od najboljeg.

Biljke iz Indije naručujemo u malim količinama, svaka 2-3 mjeseca, te na taj način također jamčimo kvalitetu. Jer, biljke u prahu zadržavaju svoj puni ljekoviti potencijal samo 6 mjeseci nakon sušenja, a nakon 12 mjeseci skoro ga potpuno gube. Znate li koliko dugo biljke koje kupujete stoje na policama trgovina prije nego dođu do Vas?

U Indiji, a sada i u Hrvatskoj nerijetko se ne razlikuje Brahmi i Gotu Kola, iako su to dvije vrlo različite biljke; i po cijeni, i po kvaliteti. Jedino mi iz AyuGardena u Hrvatskoj prodajemo pravi Brahmi latinskog naziva Bacopa Monnieri. Gotu Kola (Centela Asiatica) ima puno slabije, i dosta drukčije djelovanje od pravog Brahmia (Bacopa Monnieri). Zato uvijek kad kupujete Brahmi, gledajte latinski naziv – BACOPA MONNIERI.


Par riječi o Triphali…

Triphala je jedna od najpopularnijih ayurvedskih biljnih formula, pomaže kod brojnih tegoba, jača, čisti i pomlađuje cijelo tijelo. Ako želite samo s jednom biljnom formulom balansirati cijeli organizam, uzmite Triphalu. U drevnim Vedama piše kako se konzumiranjem Triphale godinu dana, čovjek oslobađa svih bolesti i osigurava si iznimno dug životni vijek.

Regulira probavu i gotovo sve probavne tegobe. Prema Ayurvedi probava je temelj zdravlja, stoga je jasno da Triphala zlata vrijedi. Osim što regulira probavu, smanjuje krvni tlak i kolesterol, čisti jetru i toksine iz cijelog tijela, smanjuje stres, potiče zdravo mršavljenje, pojačava asimilaciju hranjivih sastojaka u organizam, hrani, čisti, jača, regenerira i pomlađuje cijelo tijelo. Više o TRIPHALI možete pročitati OVDJE.

Slika zaslona 2014-09-18 u 09.06.05
Par riječi o Shatavariu…

Shatavari je najvažnija ayurvedska biljka za žene, u prijevodu s Sanskrita znači “Žena s 1000 muževa“. Balansira hormone tijekom svih faza ciklusa žene, isto tako i u menopauzi. Ova je biljka ženski reproduktivni tonik, izuzetno blagotvornog djelovanja na maternicu, jajnike te reproduktivni sustav u cijelosti. Ubažava urogenitalne upale i probleme. Potiče plodnost i libido. Djeluje kao afrodizijak. Jednako je dobra i za muškarce. 

Shatavari preporučujemo koristiti kod upale reproduktivnih organa te problema s maternicom, jajnicima i dojkama, kao i kod postoperativnog oporavka te hormonalnih problema, menstrualnih problema (dismenorea, menoragia, neredovite menstruacije, PMS) te neplodnosti.

Shatavari je najbolji tonik za maternicu. Potiče reproduktivne tekućine, potiče začeće i snagu maternice. Prevenira pobačaj. Ova je biljka vrlo korisna u menopauzi (valunzi, iritacije, gubitak memorije, suhoća). Više o SHATAVARIU možete pročitati OVDJE.

Uskoro ćemo u ponudi imati BRAHMI (Bacopa Monnieri) i još neke najvažnije ayurvedske biljke…

Dobrodošli u čarobni svijet Ayurvedskog Ljekovitog Bilja,
Dobrodošli u AyuGarden!

 

~ Namaste ~
~ Neka Božansko u meni pozdravlja i slavi Božansko u svakome od Vas ~
Tanja Kraljić Strgačić
Ayurvedska terapeutkinja

3 komentara (+dodaj svoje?)

  1. natasa tosanovic
    ruj. 20, 2014 @ 09:04:44

    Poštovana, pročitala sam na vašoj web stranici kako Shatavari potiče lakaciju. Da li to znači da ga mogu piti dojilje (mama sam jednomjesečne bebe)? Bez konzultacije o došama? Ja jesam bila na dijagnostici (ne kod vas), doduše prije skori dvije godine i stanje je bilo PRAKRUTI: KAPHA – VATA VIKRUTI (trenutno stanje): VATA VRUDHI – povećana vata.

    Hvala na odogovoru. Nataša

    Odgovori

    • lightofayurveda
      ruj. 20, 2014 @ 10:19:00

      Draga Natasa, Shatavari smiju piti dojilje, odgovara svim triju doshama. Mogao bi Vam pomoci u poticanju laktacije osobito ako ste Vata vikruti, sto znaci i da povremeno mozete biti dehidrirani i da Vam je potrebno potaknuti laktaciju. Sve najbolje Vama i bebici, i sretno! Tanja

      Odgovori

  2. Zorica Radovanović
    sij. 05, 2015 @ 18:31:20

    Da li saljete proizvode u Srbiju,i gde se mogu kupiti u Srbiji?Trazila sam,ali nisam nasla.Interesuje me shatavari .

    Odgovori

Komentiraj