Certificirani napredni seminar AYURVEDSKA HOLISTIČKA ANATOMIJA I

Slika zaslona 2013-12-16 u 17.01.59Ovaj program namjenjen je svima koji su završili ‘Osnove Ayurvede’, te žele produbiti svoje znanje i nastaviti dalje s ayurvedskom edukacijom.

Svi Vi koji ste prošli ’Osnove Ayurvede’ znate već mnogo o došama, a na ovom seminaru idemo korak dalje – primit ćemo Znanje o tri suptilne doše (Prana, Tejas, Ojas) i njihovoj korelaciji s Vata, Pitta i Kaphom. Naučit ćemo i kako svaka doša ima svojih 5 poddoša koje upravljaju određenim dijelovima našeg Uma, Duha i Tijela. Sjedište svake poddoše je u jednom organu. Govorit ćemo o tome koja je zadaća svake poddoše, što se dešava u našem organizmu kada je neka od poddoša u neravnoteži te koju ayurvedsku terapiju primjeniti za najučinkovitiji rezultat, odnosno vraćanje u stanje potpunog Zdravlja i Sklada Uma, Duha i Tijela. Ovo su zanimljive i vrlo korisne informacije za zdravlje nas i naših bližnjih, temeljene na mnogo jasnijim principima od postavki kakve nam nudi alopatska medicina.

Kroz ovaj seminar dobit ćete još jasniju sliku kako je naš organizam savršeno usklađen, kako je svaki njegov dio povezan i bez zdravlja jednog dijela nema niti Zdravlja u cijelosti. Ayurveda svako biće doživljava kao skladnu cijelinu, a ne kao skup odvojenih dijelova koje treba zasebno tretirati.

Moduli programa

  • Suptilne doše: Prana, Tejas, Ojas
  • Stanja uma, Sattva, Rajas, Tamas
  • 5 Vata poddoša
  • 5 Pitta poddoša
  • 5 Kapha poddoša
  • Ojas i imuno sistem
  • Ayurveda herbarium I, Materia medica
  • Eterična ulja prema došama i čakrama
  • Buđenje Svijesti
  • Cjelovito Zdravlje prema Ayurvedskim načelima, kako ga postići i kako njegovati
  • Produbljivanje osjećaja i znanja kako ostvariti 4 ayurvedska životna cilja: Zadovoljstvo, Prosperitet, Životnu svrhu i Slobodu
  • Ostvarivanje potpune harmonije Uma, Duha i Tijela

Kada?  Subota i nedjelja, 8.-9.2., od 10 do 16h

Gdje? Pink Elephant Yoga House, Zagreb, Gundulićeva 63 / 3. kat (kod Botaničkog vrta)

Cijena? 800kn

OBAVEZNE SU PRIJAVE na mail: info@ayurvedomdozdravlja.com

  • Molim Vas prijavite se na vrijeme, jer broj mjesta je ograničen, seminari se vrlo brzo popune

SKRIPTE – Za sve polaznike osigurane su skripte

Ukoliko želite ponoviti seminar koji ste već pohađali, možete to učiniti u pola cijene

DOJMOVE POLAZNIKA dosadašnjih seminara možete pročitati OVDJE

Seminar osmislila i vodi: Tanja Kraljić Strgačić, Ayurvedska terapeutkinja

Slika zaslona 2013-12-16 u 12.53.56Tanja je završila trogodišnji studij Ayurvede na California College of Ayurveda, vodećem studiju Ayurvede u Americi. Učila je Ayurvedu od najistaknutijih američkih, te indijskih liječnika i učitelja, Dr. Vasant Lada i Dr. David Frawleya, cijenjenog američkog aromaterapeuta David Crowa, te mnogih drugih darovitih stručnjaka. Na California College of Ayurveda stekla je zvanje Ayurveda Health Specialist, Ayurveda Educator, te Ayurveda Massage Body Therapist. Tanja trenutno živi na relaciji Los Angeles-Zagreb. Znanje Ayurvede prenosi jasno i praktično, s naglaskom na primjenjivost u svakodnevnom životu. (Foto@Mare Milin)

Veselim se od srca druženju sa svima Vama

S Ljubavlju Vaša

Tanja Kraljić Strgačić

Slika zaslona 2013-03-20 u 17.35.57

1 komentar (+dodaj svoje?)

  1. Desideria bla
    sij. 09, 2014 @ 21:21:55

    Hvala vam, stigla je pošiljka…. Puno pozdrava Željka Bruk

    Da: Tanja Kraljić Strgačić ~ Ayurvedom do Zdravlja A: desideriastella@yahoo.it Inviato: Lunedì 16 Dicembre 2013 16:59 Oggetto: [Novi post] Certificirani napredni seminar AYURVEDSKA HOLISTIČKA ANATOMIJA I

    lightofayurveda posted: “Ovaj program namjenjen je svima koji su završili ‘Osnove Ayurvede’, te žele produbiti svoje znanje i nastaviti dalje s ayurvedskom edukacijom. Svi Vi koji ste prošli ’Osnove Ayurvede’ znate već mnogo o došama, a na ovom seminaru idemo korak dalje – nau”

    Odgovori

Komentiraj