Jatamansi ulje rješava nesanicu

Slika zaslona 2013-04-09 u 00.46.33Jatamansi (Nardostachys grandiflora jatamansi) jedna je od osnovnih ayurvedskih biljaka u tretiranju neravnoteže nervnog sustava (Vata doše): djeluje antistresno, ublažava anksioznost, uplašenost, strahove, dubinski opušta cijelo naše biće. Jatamansi odgovara i Pitta, te Kapha doši, dakle svima.

U mojoj ayurvedskoj praksi, Jatamamsi ulje za stopala koje sama radim pokazalo se najboljim prirodnim lijekom u tretiranju nesanice. Koriste ga brojni moji klijenti, i u 99% slučajeva svjedoče kako Jatamamsi ulje (Himalayan Spikenard Oil) dubinski opušta i regenerira organizam, balansira nervni sustav u cijelosti, smiruje um, a ukoliko ga umasiramo u stopala neposredno prije spavanja, trenutno ublažava a često i potpuno rješava problem nesanice. Miris ovog ulja od korjena biljke prikupljene u dubokim šumama Nepala je jak, s snažnom energijom elementa Zemlje.

Jatamansi ulje pomaže otpuštanje i prolazak kroz razdoblje tuge zbog gubitka voljene osobe. Također, pomaže u rješavanju teških trauma skrivenih duboko u podsvjesti. Koje, iako su se ponekad dogodile vrlo davno (nerijetko još u djetinjstvu) – koče i sputavaju pojedinca u svakodnevnom životu i ostvarivanju svog punog, božanskog potencijala.

Jatamansi ulje možete naručiti na mail tanja@lightofayurveda.com.

Cijena:

30ml – 120kn, sada na sniženju 60kn

50ml – 150kn, sada na sniženju 80kn

Poštarina i pakiranje 25kn

Isporuka u roku 7-10 dana.

Slika zaslona 2013-04-09 u 00.43.54

Energetsko djelovanje:

  • Utjecaj na doše: VPK =  (Pogoduje svim došama)
  • Rasa (okus): Gorak, trpak, sladak
  • Virya (energija): Rashlađujuća
  • Vipaka (post-probavni efekt/okus): Ljut
  • Guna (kvaliteta): Lagan
  • Dhatu (djelovanje na tkiva): Nervni sustav, krv
  • Srotas (kanali): Nervni, Probavni, Cirkulacija, Dišni, Reproduktivni

U mojoj ayurvedskoj praksi puno radim s Jatamansiom, rezultati su brzi i odmah se osjete. Ponajviše ga koristim za ublažavanje nesanice, balansiranje nervnog sustava, te probleme u glavi. A znamo da su, prema Ayurvedi, nezdrave misli i problemi u glavi jedan od dva najveća dubinska uzroka svih bolesti. Brojni moji klijenti, rekla bih njih 99% rješilo je dugogodišnji problem nesanice isključivo Jatamansi uljem. Jatamansi djeluje odmah i vrlo snažno.

Moje ostale pripravke i preparate možete pogledati i naručiti OVDJE

Slika zaslona 2013-09-05 u 10.24.05 1Tanja Kraljić Strgačić,

~ Tanja je završila trogodišnji studij Ayurvede na California College of Ayurveda, vodećem studiju Ayurvede u Americi. Učila je od najistaknutijih svjetskih ayurvedskih liječnika i učitelja Dr. Vasant Lada i Dr. David Frawleya. Nakon studija u Los Angelesu, Tanja je ostvarila svoju duboku želju – vratila se u Hrvatsku prenositi ovo drevno znanje našim ljudima.

“Zahvalna sam jer sam imala priliku učiti od najboljih svjetskih učitelja Ayurvede, aromaterapije, mastera ljekovitog bilja… To znanje sada želim prenijeti u Hrvatsku. Radujem se susretu s svima Vama kroz Ayurvedu”.

2 komentara (+dodaj svoje?)

  1. Glorija Raguz Vukicevic
    tra. 21, 2013 @ 18:38:52

    Draga Tanja, Naruila bih serum za lice od smilja i neto za tijelo to bi odgovaralo mom tipu i to bi mi koristilo za ljeto. Lp, Glorija Ragu Vukievi

    Dana 9. travnja 2013. 08:56 “Tanja Kralji Strgai ~ Ayurvedom do

    Odgovori

  2. ayrveda tanjakralic strgacic
    ruj. 05, 2013 @ 10:14:24

    Dali jatamansi ulje saljete u Novi Sad?

    Odgovori

Komentiraj