Što je to Ljubav?

sto_je_to_ljubav-naslovnica_mala

Velika mi je radost predstaviti novi roman moje drage prijateljice Maje Šamarinac ”Što je to Ljubav?” koji donosi priču o putovanju jedne duše kroz njena tri života. Prenosim tekst ispisan na stražnjim koricama knjige: “Koliko imate vremena u vlastitoj svakodnevnici stati na trenutak i pogledati u sebe, svoj život, vlastite postupke, odnose s drugim ljudima. Ako to i učinite koliko vam je jasno ono što vidite. Vrlo često trenutak u kojem živimo oblikovan je nekim našim unutarnjim stanjem čiji je uzrok energija koju smo donijeli u ovaj život. Ne kako bi ju ponovo živjeli već kako bi ju savladali. Ovo je jedna takva priča, komplicirana u svojem sadržaju, a jednostavna u svojoj istini. Prateći put jedne duše kroz njena tri života pokazuje lekcije koje si duša kreira kako bi učila i stvarala sebe u boljoj frekvenciji i boljem shvaćanju. To je sve što ću reći, sve ostale zaključke donesite sami; svatko od nas ima svoju priču života kojoj će u „rasvjetljavanju“ možda pomoći put ove duše. Bude li tako, bit će mi osobito drago. Želim vam ugodno putovanje.“

Roman možete naručiti online OVDJE, kao prekrasan Božićni poklon sebi ili nekoj dragoj osobi. Također, roman ćete moći kupiti i na mojim radionicama u siječnju u Anava centru (Autorica romana Maja Šamarinac vlasnica je Anava centra). Cijena romana iznosi 50 kuna. Također, iz tiska je upravo izašla i nova edicija Magic Wood knjige ”Jednostavnost Života“, ukoričenih tekstova šumskih svjetlosnih bića koje je Maja kanalizirala. Više informacija ovdje.

Maja Šamarinac voditeljica je i autorica nekoliko radionica u Anava Centru. Upravo je započela s novim ciklusom radionica “Spoznajte se!”, na koje ste svi dobrodošli. Ukratko o radionici:

Trenutak u kojem živimo odličan je za vlastitu samospoznaju. Energije su toliko jake da je i mali fokus na vlastite dubine dovoljan kako bi vam se one počele prikazivati. Nakon što ih vidite i uvidite svoje unutarnje stanje na vama je da s puno ljubavi osvijestite, prihvatite i zatim otpustite stare obrasce, energije, blokade, sve ono što vam je do sada modificiralo vašu svakodnevicu. Kako bi se otvorili i pripremili za neke nove stvari koje možda već dugo priželjkujete. Radionica je koncipirana na način da vam pomogne da sami uvidite sve stvari na kojima želite raditi, a zatim da vam pomogne da ih shvatite, prihvatite i otpustite. Smatram da je svatko sebi najbolji učitelj i to je ono osnovno u čemu vam želim pomoći. Jer kada prihvatite i usvojite koncept da si možete pomoći, kada naučite na koji način tada svaki dan možete iskoristiti za odbacivanje suvišne energetske prtljage koju možda već godinama nosite te za buđenje vlastitih potencijala i prihvaćanje sebe na svim nivoima. Kroz energetske tretmane i niz vježbi prilagođenih trenutku i grupi polako ćemo ponirati te s puno ljubavi osvještavati sve ono što vam više ne treba, što vas koči, radi vam blokade. A zatim ćemo buditi vaš potencijal te učiti kako svakodnevicu pretvoriti u vlastitu školu buđenja.

Neka ovo bude mjesto Vašeg buđenja i spoznaje. Dobrodošli u Anava centar ~

www.anavacentar.com

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj: